Een dagje naar Brussel kun je een leuke invulling geven. Je kunt namelijk een dagje (of middagje) naar Mini Europa in Brussel gaan. Een gezellig pretpark voor jong en oud waar je de hele dag kunt genieten van prachtige bezienswaardigheden. In dit park kun je de hele dag door Europa reizen, terwijl je toch maar op een plaats blijft, namelijk in Brussel.

Mini Europa in Brussel ligt aan de voet van het Atomium. Wil je de charmes van Venetië ontdekken, de Big Ben van dichtbij bekijken of andere steden van Europa eens bewonderen? Kom dan een dagje mee genieten in Mini Europa, de kinderen kijken hun ogen uit.

Mini Europa Brussel met Atomiun, Eiffeltoren en Arc de Triumph

In korte tijd kun je heel Europa van dichtbij bekijken en je kunt hierdoor een indruk krijgen van een land. Wie weet kun je hier dan wel een weekje naar toe gaan om de stad nog beter te leren kennen. Maar… wat je eerst gaat doen is een dagje een bezoekje brengen aan Mini Europa, ontdek Europa nu van de andere kant en voor de kinderen is het een erg leerzame dag. Ze zullen je veel vragen stellen dus zorg dat je goed op de hoogte bent van de Europese landen en anders kan het personeel je altijd even helpen!

Je kunt overdag gaan, maar je kunt Mini Europa ook by night gaan bezoeken. Er wordt dan gebruik gemaakt van muzikaal vuurwerk. Dit is niet iedere avond zo, maar in de zomerseizoen wordt hier veel gebruik van gemaakt.

Ook als je al wel eens in het park geweest bent kan een tweede bezoek nog steeds leuk zijn want het park heeft altijd een wisselend thema. En ook zijn er activiteiten die aan een seizoen zijn gebonden en als je deze mee wilt maken moet je natuurlijk op het juiste moment naar dit park komen. Ontdek daarom nu welke aspecten jij leuk vindt en wie weet kun je wel ieder jaar een keer naar Mini Europa komen.

Wil jij graag ontdekken hoe Mini Europa in Brussel in elkaar zit? Kom dan snel een langs! Jong en oud kunnen zich hier vermaken!

Het park is ook best te doen in een dagdeel zodat je ‘s-morgens naar Mini-Europa gaat en ‘s-middag iets anders bezoekt. Hiervoor zijn aan de kassa combinatie tickets te koop. Mogenlijke combinaties die je zo op 1 dag kunt bezoeken op een combikaartje zijn:

Mini-Europe + Atomium (op steenworp afstand van dit park)
Mini-Europe + Océade (subtropisch waterpretpark)
Mini-Europe + Planetarium (films en voorstellingen over sterrenkunde)
Mini-Europe + Sightseeing Brussel tour
Mini-Europe + Tutankhamum (tentoonstelling over deze farao)

Meer informatie over Mini Europa in Brussel:
Bruparck
B-1020 Brussel (Laken)
Infoline: +32 (0)2/478.05.50
Tel. +32 (0)2/474.13.13
Fax +32 (0)2/478.26.75
e-mail: info@minieurope.eu

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van Mini Europa is goed. Je kunt namelijk met de bus gaan, met de auto of je komt met de trein of metro. Als je met een grote groep komt wordt het aangeraden om met de bus te komen. Je kunt dan dicht bij de ingang parkeren en je hoeft niet ver te lopen. Ontdek nu zelf alle voordelen van Mini Europa en beleef met zijn allen een plezierige dag in dit park.