Comics Station is een nieuw pretpark in Antwerpen. Uniek aan dit pretpark is dat hij de attracties binnen zijn. Het maakt niet uit wat voor weer het is, naar Comics station kun je altijd. Dit pretpark is in het centraal station van Antwerpen gebouwd. De attracties zijn vooral op de onderste twee verdieping. Bij de derde verdieping is een klimtoestel dat uitkomt op de vierde verdieping. Op de laatste verdieping is een restaurant dat ook toegankelijk is voor mensen die Comics station niet bezoeken. Ook op de andere verdiepingen zijn eet en drinkpunten.

comic station antwerpen

Bekende stripfiguren

Het pretpark staat in het teken van de bekendste Belgisch stripfiguren, Suske en Wiske, Urbanus, de Smurfen, Kiekeboe, Jommeke en Lucky Luke. Je komt deze figuren overal tegen. . Niet alleen kinderen, maar ook volwassen zullen genieten van de stripwereld die Comics Station heeft gecreƫerd.

Attracties

Er zijn 60 verschillende attracties in het park. Spectaculair zijn de glijbanen die in het midden van de ruimte staan en waarmee je snel naar een verdieping lager kan. Bij de ingang krijg je een bandje waarmee je bij de attracties binnen kan.

Schiet op bandieten met Lucky Luke, stap in de teletijdmachine van Professor Barabas, laat je door het huis van de Kiekeboes rondleiden, help de smurfen met fruit verzamelen en meer.

comic station antwerpen

Comic Station Antwerpen heeft genoeg te bieden voor een halve dag. Je kunt je bezoek aan het pretpark prima combineren met een bezoek aan Antwerpen zelf.