Vlakbij het bekende Belgische plaatsje Brugge en de kuststreek (vlakbij Blankenberge en Oostende) ligt het Boudewijn Sea Park.

Dit pretpark geheel in thema van de zee en de zee dieren is een combinatie van een klein pretpark met attracties en een dierenpark met veel zeedierenshows.

Ook is er een aparte binnenspeeltuin in het park voor de allerkleinsten zodat ook met minder weer het park bezocht kan worden.

Tijdens het hoogseizoen is het gehele park open onder de entreeprijs valt het zowel het attractiepark, de dieren shows als ook de binnenspeeltuin.

In de winter is alleen het binnenspeeltuin gedeelte geopend (eventueel tegen meerprijs aangevuld met een dolfijnenshow later in de middag).

Ook is in de winter de ijspiste geopend (hiervoor geld aparte toegang).

Het park is vooral ideaal voor gezinnen met jonge kinderen (bij voorkeur vanaf 2 jaar). Afhankelijk van de lengte (<1m of >1m) en de leeftijd zijn bepaalde attracties wel of niet toegestaan voor uw kinderen.

In park vinden we de o.a. volgende attracties:

Orca Ride – Achtbaan met orca’s als karretjes

Achtbaan Orcaride in pretpark Boudewijn Sea Park

Dolfi Swing – Leuke rups

Hurricane en Santa Maria – Een kleine en grote schommelboot

Calimero / Carrousel – 2 verschillende draaimolens

Botsauto’s

Reuzenrad

Oldtimers

Mini golfbaan

En meer …

En voor de kleinsten is er ook

Bobo’s Indoor speeldorp

Mini-Farm – kleine kinderboerderij

En de volgende dierenshows worden shows gegeven:

Kortom een park wat een combinatie is van een klein pretpark samen met een klein dierenpark met leuke shows.

Het pretpark bevat redelijk brave attracties en is niet bedoeld voor echte trillseakers die attracties zoeken die met enorme snelheden over kop gaan.

Dolfijnenshow

De attracties zijn echter wel allemaal in de zeedieren stijl en de attracties en dierenshows vullen elkaar goed aan.

Vooral deze combinatie zorgt voor een gevarieerde dag en is erg ideaal voor gezinnen met jongere kinderen en is ook nog eens voordeliger dan bijvoorbeeld een dagje Efteling.

Voor deze groep dan ook echt een aanrader. Vanaf Breda is het ongeveer 1:45 rijden naar het park, vanuit Eindhoven zo’n 2 uur.